Monipuoliset rakennusalan asiantuntijapalvelut

Soita ja kysy lisää 050 528 7420

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Countwell Oy
Kauppakaarre 1
00700 Helsinki

Y-tunnus: 1558926-8
Puh: +358 50 539 9879

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Countwell Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 7Jaa

Rakennusalan asiantuntijapalvelut

Countwell Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaita rakennusalan asiantuntija- ja laskentapalveluita. Toimintamme on asiakaslähtöistä, joten olemme luotettava kumppani.

Ammattitaitoinen henkilöstömme huomioi asiakkaan liiketoiminnan erikoistarpeet ja asiakkaan omat toiveet palveluidemme yhteydessä ja eri toimintaympäristöissä.

Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme sisältää muun muassa:

  • Laskentapalvelut
  • Julkiset kohteet
  • Yksityiset kohteet
  • Taloyhtiökohteet
  • Rakennuttajapalvelut
  • Pienurakkakohteet

Pyydä tarjous.

Kun tarvitsette luotettavaa ja osaavaa kumppania rakennushankkeeseenne, tiedustelkaa rohkeasti lisää asiantuntijapalveluistamme.