Monipuoliset rakennusalan asiantuntijapalvelut

Soita ja kysy lisää 050 528 7420

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Countwell Oy
Kauppakaarre 1
00700 Helsinki

Y-tunnus: 1558926-8
Puh: +358 50 539 9879

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Countwell Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 6Jaa

Pienurakkakohteet

Pienille rakennusliikkeille ja aliurakoitsijoille hoidamme rakennusurakoiden määrä- ja kustannuslaskennan asiantuntevasti sekä tarvittaessa kysymme ennakot. Palveluidemme avulla rakennuskustannukset voidaan määrittää mahdollisimman tarkasti ja siten varmistaa rakennusurakan onnistuminen. 

Pientalorakentajille toteutamme peruskorjaus- ja uudisrakentamisen määrä- ja kustannuslaskennat hankepäätöstä ja rahoittajaa varten.

Olemme toteuttaneet mm. seuraavien kohteiden määrä- ja kustannuslaskentaa:

Urakat

  • Maanrakennus- ja louhintaurakat
  • Perustusurakat
  • Aitaurakat
  • Pihaurakat
  • Pihakannet
  • Julkisivu-urkat
  • Vesikattourakat
  • Ullakkourakat
  • Parvekeurakat
  • Ikkuna- ja oviurakat
  • Autotallit- ja autokatosurakat
  • Runkourakat
  • Timpuriurakat
  • Maalausurakat
  • Laatoitusurakat
  • Väliseinäurakat

Pientalot

  • Omakotitalot 
  • Erillistalot 
  • Paritalot 
  • Rivitalot 
  • Kesämökit

Pyydä tarjous laskennasta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!