Monipuoliset rakennusalan asiantuntijapalvelut

Soita ja kysy lisää 050 528 7420

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Countwell Oy
Kauppakaarre 1
00700 Helsinki

Y-tunnus: 1558926-8
Puh: +358 50 539 9879

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Countwell Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Rakennuttajapalvelut

Tarjoamme kattavaa ja asiakaslähtöistä rakennuttajapalvelua. Hankepalvelumme takaavat rakennuttajalle onnistuneen ja kestävän lopputuloksen, sillä me tunnistamme rakennuttajan tarpeet ja osaamme etsiä juuri oikean kokonaisratkaisun. Asiantuntijoidemme parissa olette hyvissä käsissä.

Toteutamme seuraaviin osa-alueisiin liittyvät palvelut:

  • Rakennuuttajakonsultti
  • Rakennuttaminen
  • Projektinjohtokonsultointi
  • Perustajaurakointi
  • Suunnittelun ohjaus
  • Valvonta

Pyydä tarjous rakennuttajapalveluista.

Kun annatte kokeneen asiantuntijan hoitaa rakennushankepalvelunne, lopputuloksesta tulee taatusti onnistunut ja kestävä. Kokonaisvaltainen palvelumme auttaa hankkeenne läpiviennissä. Ottakaa siis yhteyttä ja kertokaa, miten voimme palvella juuri teitä.